Hippe jethelm

En jethelm wordt ook wel een potje of een open face helmet genoemd en het is een open helm zonder kinbedekking. Het design van een jethelm is eigenlijk afgekeken van een pilotenhelm en daar staat de naam jethelm ook van af.

Zo zijn jethelmen een stuk lichter dan de andere helmen en bieden ze je optimaal zicht rondom. Voor de scooterrijder is het voor elk seizoen een geschikte scooterhelm, omdat je niet met hoge snelheid rijdt in vergelijking met motors.

Daarnaast je rijd je met een scooter over het algemeen kortere afstanden en heb je niet voor langere tijd bescherming nodig tegen wind en kou. Vaak is het uiterlijk van deze jethelm voor veel rijders doorslaggevend. Daarnaast worden de helmen uitsluitend veilig bevonden en dragen ze altijd het ECE-keurmerk.

Jethelmen zijn zeer hip

In de webwinkel scooteronderdelenshop.com kun je de beste jethelmen tegen zeer scherpe prijzen kopen. Veiligheid is natuurlijk de belangrijkste reden voor het aanschaffen van een jethelm.

Maar natuurlijk wil het oog wel wat en dit vindt de consument ook. Daarom zijn de jethelmen in de webwinkel van scooteronderdelenshop.com in verschillende stijlen beschikbaar. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog je jethelm!