Schadevergoeding voor whiplash

schadevergoeding-voor-whiplash

Wil je een schadevergoeding voor whiplash? Veel mensen vragen zich af hoe hoog hun schadevergoeding voor whiplash eigenlijk moet zijn. En dat is niet zo raar, want zelf heb je daar nu eenmaal niet voldoende verstand van.

En er bestaat vaak ook een gezond wantrouwen over de schadevergoeding die de aansprakelijke verzekeraar uit zichzelf aanbiedt. Dat is niet zo vreemd, want vaak komen ze met de meest rare termen zoals;

  • niet objectiveerbaar letsel
  • geen causaal verband tussen uw ongeluk en uw whiplash
  • whiplash bestaat niet of
  • verzekeraars erkennen whiplash niet.

Het vaststellen van een schadevergoeding voor whiplash

Juridisch gezien ligt het vaststellen van een schadevergoeding voor whiplash nu eenmaal gecompliceerd. Het is dan ook vaak onmogelijk om zomaar advies te geven over de hoogte en het bedrag van uw schadevergoeding voor whiplash.

Wat letselschade advocaten wel kunnen doen is aangeven welke medische, persoonlijke en juridische factoren in uw specifieke situatie een rol kunnen spelen bij het vaststellen van uw schadevergoeding voor whiplash. Dan kunt u bijvoorbeeld aan de factoren denken zoals;

  • de duur van uw genezingsproces
  • de vraag of u volledig bent hersteld of niet
  • de mate waarin u door uw whiplash wellicht arbeidsongeschikt bent geworden en zo ja, voor hoe lang en
  • welke hinder u ondervindt bij andere dingen, zoals in het huishouden of in en rond uw huis.