De Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekering

arbeidsongeschiktheidsverzekering-amersfoortse

Een AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering) kan je bij zeer veel verschillende aanbieders afsluiten. Op het internet is het een warboel aan informatie die jij in je op kan nemen. Als jij jezelf wil verdiepen in het verzekeren van arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld als ZZP-er zijnde, dan is het handig om De Amersfoortse hierin mee te nemen. Zij bieden hun klanten een uitgebreide verzekeringsdekking en diverse extra’s. Bovendien kan je wel op de website gemakkelijk uitrekenen wat jouw premie zal worden, maar geen verzekering afsluiten.

Amersfoortse en adviseurs

Omdat De Amersfoortse weet dat een kundige blik en advies van belang is werken zij enkel samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Hiermee zijn ze verzekerd dat hun klanten een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering aangeboden krijgen. Daarnaast bieden zij speciale preventieprogramma’s aan, gebaseerd op jarenlange ervaring met arbeidsongeschiktheid. Ze gaan voor een optimale service, en dat is te merken als je met hun samenwerkt. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering Amersfoortse biedt uitgebreide mogelijkheden.

Kenmerken van De Amersfoortse

Zoals eerder genoemd is er een preventieprogramma, die levert jou diensten welke volledig zijn afgestemd op jouw branche en/of beroep. Er is bijvoorbeeld informatie beschikbaar over stresspreventie, en een training over Houding en Beweging. En hun servicegerichtheid blijkt uit de snelle afhandeling van aanvragen, meldingen en wijzigingen. Binnen 1 week is er actie ondernomen op het moment van arbeidsongeschiktheid. Bovendien zal de arbeidsongeschiktheidsverzekering Amersfoortse er alles aan doen om jou weer gezond en wel op de werkvloer te krijgen.

Amersfoortse heeft eigen expertise

Deze specialist in de markt van inkomensverzekeringen heeft alle expertise zelf in huis. Onder andere arbeidsdeskundigen, re-integratiedeskundigen en medische adviseurs bevinden zich onder één dak. Tevens zorgt het grote netwerk van De Amersfoortse jou als de verzekeraar veel garantie op een goede hulp, welke nodig is op vele vlakken, als jij door arbeidsongeschiktheid getroffen bent. De expertise zorgt er voor dat er flexibel en snel op jouw situatie gereageerd en gehandeld kan worden. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering Amersfoortse is de moeite waard om te bekijken, en wij bieden gratis advies als jij dit wenst.